APIVITA WINE ELIXIR RÁNCT. NESSZESZER SZÁRAZ BŐRRE

9 599 Ft

Elfogyott

A neszesszer tartalma:

APIVITA WINE ELIXIR – Ránctalanító arckrém RICH 50 ml

– Csökkenti a ráncokat, feszesebb bőrt és megemelt arckontúrt ad

– Normál/száraz bőrtípusra

– Santorini szőlő polifenolokkal

Használat:

Reggel vigye fel a megtisztított arcra és nyakra.

Éjszakára használjon WINE ELIXIR éjszakai krémet.

A szem környékét kerülje el.

97% TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐ

APIVITA WINE ELIXIR – Szemránckrém 15 ml

– Szemkörnyék és a száj körüli finom ráncok ápolására

– Csökkenti a ráncokat és a sötét karikákat

– Santorini szőlő polifenolokkal

98% TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐ

Elfogyott

Leírás

Használat:

Reggel és este vigye fel a megtisztított bőrre, az ajkak és a szemkontúr környékén.

A WINE ELIXIR az első olyan ránctalanító termékcsalád, amelyet az epigenetika tudománya inspirált és erejét a Santorini szőlő polifenolok magas koncentrációjának köszönheti.

Ez a krém felébreszti a bőr fiatalságát, csökkenti a finom barázdákat és a mélyebb ráncokat, enyhíti a sötét karikákat és a fáradtság jeleit.

Használatával bőre fiatalosabbá, rugalmasabbá, hidratálttá és teltté válik, a száj- és szemkörnyék simábbnak tűnik.

Szabadalmaztatott propolisz kivonattal fokozza a kollagén és elasztin képződést, véd a korai bőröregedés és a környezeti agressziók ellen.

Formulájában antioxidánsokban gazdag, Santorinin termelt égei-tengeri szőlőfajtákból készült infuzum helyettesíti a vizet, amely véd a szabadgyökök sejtkárosító hatásától, hozzájárul a bőr megújulásához, hidratálásához és anti-aging hatású.

Bőrgyógyászatilag tesztelt.

NEM TARTALMAZ: parabent, szilikont, ásványi olajat, propilénglikolt, butilénglikolt, ethanolamint, ftalátokat, PCM-t, NM-t.

A csomagolás újrahasznosított anyagból készült.

APIVITA Innovációk:

Santorini szőlő polifenolok:

Santorini szigetén kosár formában termesztik a szőlőt, hogy ellenálljanak a sziget nehéz éghajlati viszonyainak (erős szél, szárazság és homokos vulkáni föld).

Ez az ellenállóképesség a levelükben található polifenolokban is érezteti hatását.

A háromféle fajtából (Athiri, Aidani és Assyrtiko) származó, polifenolokban gazdag szőlőlevelekből az APIVITA egy olyan öregedésgátló kivonatot hozott létre, amely újraaktiválja a bőr fiatalságát.

Epigenetika tudománya:

Az epigenetika a legkorszerűbb és legpontosabb módszerrel vizsgálja a bőrben található géneket és ezen keresztül bizonyítja, hogy az öregedés nem csak a DNS által meghatározott folyamat, hanem külső tényezők is befolyásolják.

Az APIVITA laboratóriuma innovatív kutatásokon keresztül bizonyította, hogy a Santorini szőlőből származó, polifenolokban gazdag kivonat, a bőr fiatalságáért felelős génjeit (sirtuins és NRF2 / KEAP1) aktiválja, ezáltal képes a bőrt regenerálni, méregteleníteni és antioxidáns védelemmel ellátni.

Természetes infuzum:

Az APIVITA a termékeiben természetes infuzumokkal (növényi forrázat) helyettesíti a vizet, amely főleg antioxidáns tulajdonságú.

A kiválasztott infuzumok hatékonyságát klinikai vizsgálatokkal bizonyítják.

A WINE ELIXIR termékcsalád infuzumában Santorini három különböző szőlőfajtája (Athiri, Aidani és Assyrtiko) található – a termékek antioxidáns és öregedésgátló hatásának fokozása érdekében.

Szabadalmaztatott propolisz kivonat:

2013-ban az APIVITA Innovációs Díjat nyert szabadalmaztatott propolisz kivonatával.

A propolisz összetevőit ciklodextrinbe kapszulázzák annak érdekében, hogy elérjék a flavonoidok és a polifenolok maximális mennyiségét.

Így a kivonat különösen erős antioxidáns és anti-aging hatással bír, mérsékli a szabadgyökök hatását, és fokozza a kollagén és az elasztin termelést.

Hatékonysága klinikai tesztekkel igazolt.

További információk

Kiszerelés

50+15ML

Cím

Go to Top