Leírás

Könnyű hidratáló arcápoló közepes UV-védelemmel minden napra.

A hidratáló arcápoló krém minden reggeli bőrápolási rutin kulcsfontosságú részét képezi. A széles spektrumú fényvédőt tartalmazó hidratálók pedig elengedhetetlenek a bőr védelméhez az UVA- és UVB-sugarak káros hatásaival szemben. A hidratáló hatásért és a bőr védőrétegének regenerálásáért olyan összetevőket keress, mint a hialuronsav, a niacinamid és a ceramidok. Az is fontos, hogy a formula ne legyen mitesszerképző. A CeraVe Hidratáló arckrém SPF30 faktoros fényvédővel óvja a bőrt, nem tömíti el a pórusokat és nem okoz pattanásokat. Többfunkciós arcápoló nappalra, amely három alapvető ceramidot, hidratáló hialuronsavat, bőrnyugtató niacinamidot, valamint szabadalmazott MVE technológiát tartalmaz, amelyek biztosítják a szükséges nedvességet a nap folyamán. Minden bőrtípusra ideális.

Széles spektrumú SPF 30 fényvédelmet biztosít.
MVE-technológia: Szabadalmazott adagolórendszer fokozatosan bocsátja ki a hidratáló összetevőket az egész napos hidratálásért.
Ceramidok: Segítenek támogatni a bőr természetes védőrétegét.
Hialuronsav: Segít megőrizni a bőr természetes nedvességtartalmát.
Niacinamid: Segít nyugtatni a bőrt.
Nem mitsszerképző, allergiatesztelt, olaj- és illatanyagmentes összetétel.
Bőrgyógyászokkal kifejlesztve.

Az első használatkor ki kell oldani a pumpát: csavarjuk balra és többször nyomjuk le, amíg a termék ki nem jön. Megjegyzés: Valójában akár 10-20-szor is le kell nyomni a pumpát, hogy elkezdje adagolni a terméket.
Bőségesen vigyük fel 15 perccel azelőtt, hogy napra mennénk az arcra és a nyakra.
2 óránként alkalmazzuk újra.
Kerüljük el a szemkörnyéket! Ha szembe kerül, azonnal és alaposan öblítsük ki!