Leírás

Koronavírus antigén nyalókás, egylépéses gyorsteszt termék leírás

Az Orawell koronavírus antigén nyalókás, egylépéses gyorsteszt készlet az emberi nyálban jelen lévő koronavírus (SARS-CoV-2, COVID-19) specifikus N antigének kvalitatív kimutatására szolgál a tünetek megjelenésének első 7 napjában. A nyalókás antigén teszt a SARS-CoV-2 okozta koronavírus fertőző betegség korai diagnózisában nyújt segítséget. Az antigén gyorsteszt használatával 15 perc alatt egyszerűen, a nyálból kimutatható, hogy a koronavírus fertőzés fennáll-e jelenleg a szervezetben. A teszt egy lépésben, könnyedén elvégezhető, reagens folyadék sem szükséges hozzá és az összes vírus variánst kimutatja. Gyermekek és idősek számára a legideálisabb tesztelési módszer.

A nyalókás gyorsteszt elvégzésének menete

A használat előtt olvassa el figyelmesen a használati útmutatót.

1. Vegye ki a nyalókás tesztkazettát a lezárt tasakból, és használja fel minél hamarabb. A legpontosabb eredményeket akkor kapja, ha a tasak megbontása után rögtön felhasználja a tesztet.

2. A vizsgált személyt kérje meg, hogy köhögjön mélyről kétszer a mintagyűjtés előtt.

3. A kék kupakot óvatosan húzza le úgy, hogy az eszközt az oldalánál fogja. Ezután látszódnia kell a mintavételi felületnek, amely egy szivacsos rész.

4. Az antigén teszt szivacsos végét a másik végénél fogva tegye a vizsgált személy szájába.

5. Az ínyek és a nyelv mentén dörzsölje oda a szivacsos felületet körkörös mozdulatokkal körülbelül tízszer, majd hagyja a szivacsos felületet a szájban a nyelv alatt kb. 1-2 percig, amíg a C csík meg nem jelenik a C-vel jelzett területen.

6. Amint a C csík megjelent, azonnal vegye ki az eszközt a vizsgált személy szájából.

7. Helyezze vissza a kupakot, majd tegye a tesztkazettát egy sík felületre.

8. A szájból való kivételt követő 10-15 percen belül olvassa le az eredményt. 20 perc eltelte után az eredmény érvénytelen.

1.
Antigén nyalókás gyorsteszt első lépés

A szivacsos felületet több alkalommal dörzsölje hozzá az ínyekhez.

2.
Antigén nyalókás gyorsteszt második lépés

A szivacsos felületet a nyelv tetejéhez is dörzsölje hozzá.

3.