Leírás

Hatóanyag
Forrás: Gyártó_web
Tápérték: napi adagban, 1 kapszulában 100 g-ban
Energiatartalom: 2 kcal / 6 kJ 287 kcal / 1202 kJ
Zsír (g) 0,1 1,2
Ebből telített zsír (g) 0 0
Szénhidrát (g) 0,2 43
Ebből cukor (g) 0,1 10
Élelmi rost (g) 0 0
Fehérje (g) 0,1 26
Só (g) 0 0
Minimális garantált baktériumszám (cfu) 10×10 milliárd 2060×10 milliárd

Összetevők: baktériumtörzs-keverék (Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus lactis, Lactobacillus helveticus, Bifidobacterium ssp), zselatin, csomósodást gátló (magnézium-sztearát). A termék nyomokban laktózt és tejet tartalmazhat.

Javallat
Forrás: Gyártó_web
A Florabalance® Plus speciális – gyógyászati célra szánt – tápszert károsodott bélflóra (pl. antibiotikumok szedése, gyomor- vagy bélrendszeri fertőzések, illetve ennek következtében kialakult hasmenés) esetén javasoljuk alkalmazni. A készítmény magas csíraszámban hat különböző baktériumtörzset tartalmaz.

Adagolás
Forrás: Gyártó_web
Adagolás: Felnőttek és 7 évesnél idősebb gyermekek számára napi 1 kapszula alkalmazása javasolt.
A kapszulát folyadékkal nyelje le. Antibiotikum-kezelés alatt a Florabalance® Plus alkalmazása legalább 3 órával a gyógyszer bevétele után javasolt.

Nyelési nehézség esetén javasoljuk a kapszula felnyitását és a benne lévő por feloldását langyos (37 °C-nál nem melegebb) italban és annak azonnali elfogyasztását.

Figyelmeztetés
Forrás: Gyártó_web
Fontos figyelmeztetés:
A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. Alkalmazása 7 éves kor alatt nem javasolt. A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható. Az ajánlott napi mennyiség túllépése nem javasolt. Gyermekek elől gondosan elzárandó.