Leírás

Hatóanyag
150 mg fokhagymakivonat (Alli sativi bulbi extr.oleos. 1:1), 60 mg galagonyatermés-kivonat (Crataegi fruct. extr. oleos. 1:2), 60 mg fagyöngy-kivonat (Visci albi herbae extr. oleos. 1: 1 ).
Kapszulahéj; zselatin, glicerin, tisztított víz, xilóz, acetonnal denaturált etanol.

Javallat
Kúraszerű alkalmazása serkenti a szív működését és a keringést; csökkenti a vér koleszterinszintjét, ezáltal lassítja a szervezet érelmeszesedési folyamatait, kedvezően befolyásolja a magas vérnyomást.
A készítmény alkalmazása ajánlott: érelmeszesedés megelőzésére, magas vérnyomás és szívpanaszok kezelésére, a gyógyszeres terápia kiegészítőjeként.

Adagolás
Naponta 3 x 1 kapszula.
A kapszulát étkezés előtt, szétrágás nélkül bőséges folyadékkal (amely ne legyen meleg) bevenni. A készítményt kúraszerűen (5-6 hét) célszerű szedni. A kúrák évente többször is ismételhetők.

Ellenjavallat
A készítmény bármely alkotórésze iránti egyéni túlérzékenység (allergia) esetén.
Várandós és szoptató anyák kerüljék a kapszula szedését!

Figyelmeztetés
A kapszula szedésének megkezdése előtt győződjön meg arról, hogy szüksége van-e annak szedésére. Amennyiben nincs tisztában problémáinak okával, vagy más szív és érrendszerre ható gyógyszer szedése mellett akarja szedni a kapszulát, úgy kérje ki szakember (orvos, gyógyszerész) véleményét.
Hosszan tartó alkalmazás esetén vérnyomáscsökkenés jelentkezhet, amit időnként ellenőriztetni kell.
A készítmény 15–25?C-on, nedvességtől védve tárolandó.
A dobozt felbontás után jól vissza kell zárni!
Gyermekektől elzárva tartandó!

Mellékhatás
Ritkán gyomor-bélrendszeri bántalmak, vagy allergiás reakciók előfordulhatnak.