Szervezetünket télen is fel kell készítenünk a védelemre a különböző járványok, szezonális megbetegedések ellen. A vitaminpótlással a betegségeket megelőzhetjük! Hogyan?

Tablettás vitaminok:

Kevesebb időnk jut arra, hogy odafigyeljünk, mit eszünk. Szervezetünk ilyenkor természetes úton nem tudja felvenni a megfelelő mennyiségű vitamint. Ezt pótoljuk tablettás formában.

Figyeljen ilyenkor a pontos adagolásra és felszívódásra. Tehát megfelelő mennyiségű víz, zsiradék is legyen a szervezetben, ami nélkülözhetetlen a vitaminok beépüléséhez.

Hogyan erősítsük az immunrendszerünket?

A D-vitamin egészséges szintje nagyon fontos a csontok, a fogak és számos más szervünk egészséges működéséhez, az immunrendszer egészségének megtartása érdekében.

Fontos, hogy az idősebbek, vegetáriánusok, a terhes, illetve szoptató anyák és a csontritkulással fenyegetett emberek pótolják a D3-vitamint szervezetükben. A D3-vitamin szedése javasolt mindazoknak, akiknek a D-vitamin szintje alacsony.

Miért ajánljuk?

A D3 vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor felszívódásához és hasznosulásához, valamint szerepe van a sejtosztódásban is.

Természetes úton, napfény hatására, elegendő mennyiségben keletkezik a bőrben, de napfényhiányos időszakokban például télen, illetve napfényszegény életvitel esetén, intenzív növekedési időszakokban, terhesség alatt, valamint egyes esetekben szükségessé válhat a D3 vitamin mesterséges pótlása.

Erre a hideg, napfénymentes időszakra ajánljuk webáruházunk akciós termékét:

https://webgyogyszerek.hu/termek/vitagamma-d3-vit-2000ne-tabletta

Az étrend-kiegészítő használata előtt kérjük, olvassa el a betegtájékoztatót!