Leírás

A prosztata egészségének fenntartására általánosan használt szabalpálma kivonatát további három, a hatást fokozó növényi hatóanyag erősíti (kisvirágú füzike, aranyvesszőfű, csalán).

Az LXR PROSZTATA PLUSZ KOMPLEX kisvirágú füzike kivonatával bővült összetétele a kizárólag szabalpálmát tartalmazó termékekhez képest már négy növényi komponenst kombinál a húgyúti rendszer egészséges működésének fenntartására. Férfiak számára javasolt, prosztata problémák (pl. jóindulatú prosztatamegnagyobbodás), vizelési nehézségek terápiájának étrendi kiegészítésére, illetve prevenciós céllal.

A szabalpálma, a kisvirágú füzike és a csalán hozzájárul a prosztata és a húgyúti rendszer egészségének fenntartásához. A szabalpálma zsírsav tartalma hozzájárul a férfi reproduktív rendszer egészségéhez. A csalán serkenti a vizeletkiválasztó rendszer működését, immunerősítő hatású. Az aranyvesszőfű hozzájárul a húgyúti traktus egészségéhez és a normális vizeletürítési funkció fenntartásához.

A HATÓANYAGOK JELLEMZŐI:

Szabalpálma kivonat: A szabalpálma hozzájárul a prosztata és a húgyúti rendszer egészséges működéséhez. Zsírsav tartalma hozzájárul a férfi reproduktív rendszer egészségéhez.

Kisvirágú füzike kivonat: A kisvirágú füzike hozzájárul a prosztata és a húgyúti rendszer egészséges működéséhez.

Aranyvesszőfű kivonat: Az aranyvesszőfű hozzájárul a húgyúti traktus egészségéhez és a normális vizeletürítési funkció fenntartásához.

Nagy csalán kivonat: A nagy csalán hozzájárul a prosztata és a húgyúti rendszer egészséges működéséhez.

Az LXR PROSZTATA PLUSZ KOMPLEX adagja felnőtt férfiaknak naponta 1 kapszula, melyet étkezés közben vagy azt követően javasolt bevenni.